REHANA'S KITCHEN

REHANA'S KITCHEN heerlijk eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 636 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Rehana's Kitchen. Meer weten? Ontdek meer

3 jul 2022 om 9:50 De bezorging duurde bijna 2 uur….. Ik had gevraagd om de peper apart te verpakken maar dit was er gewoon opgedaan.
28 jun 2022 om 23:33 Heerlijk roti met kipfilet, heel vriendelijke bezorging!
18 jun 2022 om 12:34 Lekkere roti
12 jun 2022 om 22:15 Fantastisch als altijd. wat een fijn eten kun je hier halen zeg. We bestellen nu zo'n 2,5 jaar geregeld roti, en het is altijd feest. Zelfs onze dochter van 18 maanden begint al te glimmen als ze 'roti' hoort. Love it!
12 jun 2022 om 21:22 Eten was niet lekker.
12 jun 2022 om 19:27 Wij hebben o.a. garnalen loempia’s besteld. 2 kleine 8-12 cm gevuld met doperwten. Garnaaltjes bijna niet kunnen vinden. Snap dat jullie moeten verdienen maar €6 ?? De rest was vlak van smaak. Bezorgingtijd 1,5uur
6 jun 2022 om 17:38 Heerlijk zoals altijd
6 jun 2022 om 11:41 Eten was verder prima maar als we van te voren hadden geweten dat de bezorgtijd 2 uur zou zijn geweest, hadden we elders besteld.
5 jun 2022 om 19:23 Was weer Top...
1 jun 2022 om 20:16 Heerlijk eten, goede service en eten was er prima op tijd
27 mei 2022 om 23:12 Super snelle bezorging. Eten was goed warm en goed van smaak.
22 mei 2022 om 19:41 Altijd goed !...