REHANA'S KITCHEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 784 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Rehana's Kitchen. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 21:34 Eten was niet goed, zaten amber groente en aardappels bij, en had een ei aangekruist en die zat er niet bij
13 jun 2024 om 20:45 Volgens mij kregen we niet wat we besteld hadden. Ik had roti met kipfilet besteld maar kreeg kip met bot…het was wel erg lekker.
12 jun 2024 om 20:16 Het eten was lekker, maar het duurde 1 uur en 55 minuten om het eten te bezorgen
6 jun 2024 om 5:47 Het eten was nog goed warm, alleen de lam vond ik erg taai en over het algemeen een beetje smaakloos. De roti was groot en verder goed, kon goed gevuld worden maar dan is het jammer dat er niet voldoende vulling in het bakje zit..
4 jun 2024 om 21:24 De sambal is echt lekker pittig. Roti vellen zijn prima, bara’s zijn zalig. Ik vind persoonlijk het kleine roti bakje voor €14 niet in verhouding staan. Veel vulling met kool met weinig smaak. Ik zou tempeh adviseren.
26 mei 2024 om 19:23 Het was in een woord fantastisch. Ik ga hier zeker vaker bestellen. Het duurt even maar dat was bekend, daarnaast hadden ze de pech dat de spoorwegovergang bij ons was afgesloten.
7 mei 2024 om 22:03 Lekker eten en aardige mensen! Het proefde naar: met liefde gemaakt:)
4 mei 2024 om 8:49 Heerlijk gegeten.
28 apr 2024 om 21:44 Top sambal
21 apr 2024 om 21:53 Heerlijk eten en fijne bezorging!
15 apr 2024 om 10:16 Erg lekkker de roti
12 apr 2024 om 20:11 5 over 5 besteld, 6 uur aangeklikt als bezorging tijd, 10 over 6 lekker aan de roti. Heerlijk